photobucket / fauna-monitoring-en-basis-inventarisaties/ word door KG op mijn naam op fora gelinkt


photobucket / fauna-monitoring-en-basis-inventarisaties/ word door KG op mijn naam op fora gelinkt


fauna-monitoring-en-basis-inventarisaties/

Gepost door : Hans 2012 met hond moiro

Hier komt alles over fauna monitoring en fauna basis inventarisaties - De films komen later - dus nu nog even leeg - dit word een vaste en definitieve bucket , ik ben er nu over uit wat ik wel en niet wil nu en in de toekomst . tekst word later herzien----Met vriendelijke groeten


http://s1049.photobucket.com/albums/s397/fauna-monitoring-en-basis-inventarisaties1/fauna-monitoring-en-basis-inventarisaties/Freegoodies nummer 15847 is hiermee overbodig verklaart .

Nergens op een forum link ik naar deze bucket , behalve die van mij zelf is en op 15847.freegoodies.nl voor zo lang die nog in de lucht is.

Wat andere mensen ongevraagd doen moet zei weten . voorheen was dat de reden om van bucket te wisselen en de oude te sluiten. Maar ik ben er van overtuigd dat de bucket niet belachelijk is dus als K.G. of wie dan ook die met forum geroddel deze bucket belachelijk wil maken en de andere mensen zien de films , zal de over grote meerderheid toch tot de conclusie komen dat er maar een belachelijk is en dat is K.G. of wie dat ook doet,, ZELF een belachelijk mentaal gestoord persoon is . Mijn bucket is een normale documentatie website aangaande het onderwerp . Kortom ik laat mij niet door een of andere gek die de hele dag van uit zijn PC in zijn achterstandswijk mensen loopt te veroordelen en cyberpesten en stalken. Goed dat ik daar eens met fauna monitoring collega's over gepraat heb die meteen door hadden hoe de zaken werkelijk zijn en K.G. en meer Gedrag van personen in FORAisme-stan te gek van gedrag en te laag van nivo is om je daar nog een moment van aan te trekken.
Blijf maar mooi weg bij dat soort mensen was het advies.

Dus deze blijft langer open dan dat ik leef en is daarna interessant is voor historie en nu een mooi stukje voorlichting is over het werk aangaande fauna monitoring en basis inventarisatie.

Tegenwordig doet zijn zoon A. het ook , wat niet echt opvoedkundig is van zijn vader.

Ook maakt juutje 03-02-08 zich er schuldig aan.

Met vriendelijke groet,

http://s1049.photobucket.com/albums/s397/fauna-monitoring-en-basis-inventarisaties1/fauna-monitoring-en-basis-inventarisaties/